EDUT

Auringonsuoja- ja energiakalvot

Suojaavat auringon lämpösäteilyltä: Auringonsuojakalvot vähentävät jopa 80 % auringon lämpösäteilystä. Koneellisen ilmastoinnin tarve ja sen myötä energiankulutus vähenee.

Säästävät energiaa lämmityskaudella: Kalvot toimivat myös lämpöä eristävinä. Lämpöhukka pienenee, vedontunne vähenee ja energiankulutus laskee.

Vähentävät sisustuksen haalistumista: Auringon UV-säteily ja lämpö haalistavat ja kellastavat verhot, matot, huonekalut ja ikkunasomisteet. Auringonsuojakalvot poistavat jopa 99,9 % UV-säteilystä.

Antavat näkösuojaa: Auringonsuojakalvoja voidaan käyttää myös näkösuojana. Sisäpuolelta näkee ulos, ulkopuolelta ei näe sisään.

Parantavat turvallisuutta: Auringonsuojakalvo toimii myös sirpalesuojana. Jos lasi rikkoontuu, kalvo pitää lasipalaset paikoillaan.

Turvakalvot

Murronesto: Turvakalvo hidastaa kiinteistöön murtautumista merkittävästi. Kalvotetun lasin rikkominen on erittäin hankalaa ja aiheuttaa runsaasti melua sekä vie aikaa. Koska ikkuna ei menekään rikki odotetusti todennäköisesti murtomies vaihtaa kohdetta. Katso video miten hankalaa kalvon läpi on murtautua.


Suojaa sirpaleilta: Lasin rikkoutuessa kalvo pitää lasipalaset paikoillaan ja ne eivät leviä sisätiloihin aiheuttaen vaaraa.

Suojaa auringonenergialta: Vaikka turvakalvot eivät olekaan suunniteltuja suojaamaan auringon haitoilta antavat ne merkittävän suojan niin lämpöä kuin UV-säteilyäkin vastaan.

Sisustus- ja julkisivukalvot

Asentamisen nopeus: Näyttävä ulkonäkö saavutetaan murto-osalla siitä ajasta mitä remontti kestäisi. Tämä puoltaa kalvoja varsinkin julkistentilojen kuten hotellien ja liiketilojen ehostamisessa.

Kestävyys: Sisustuskalvot ovat erittäin kestävää materiaalia ja toimivat erinomaisesti jopa kulutuskestävyyttä vaativissa tiloissa kuten hisseissä rappukäytävissä.

Kustannustehokkuus: Kalvomateriaaleilla suoritettava pintaremontti maksaa vain murto-osan alkuperäisillä kivi- tai puumateriaaleilla tehtävään remonttiin verrattuna.

Hygieeninen: Sisustuskalvot ovat erittäin hygieenisiä ja soveltuvat helppohoitoisina materiaaleina myös sairaaloiden ja lääkäriasemien käyttöön.