PALVELUT

Energialaskenta

Asiakkaan niin halutessa teemme virallisen energialaskelman kohteesta. Tässä selvitetään ilmansuuntien, rakennusmateriaalien, ikkunoiden koon ja laadun sekä valittavan kalvotyypin antama muutos aurinkoenergiakuormaan. Laskelman pohjalta voimme arvioida viilennys/lämmitystarpeen laskun, sisälämpötilan muutoksen kunakin vuodenaikana mikäli viilennystä/lämmitystä ei muuteta ja kustannussäästöt vuositasolla.

Voimme arvioida asiakkaan kohteen energiantarpeen muutokset melko tarkkaan myös tyyppikiinteistöjen pohjalta.

Asiakkaan kohteen kartoitus

Oikean kalvotyypin valinta vaatii asiakkaan tarpeen sekä vallitsevien olosuhteiden ymmärtämistä. Meillä on kattava asiantuntemus eri valmistajien kalvoista sekä niiden käyttäytymisestä erilaisissa ikkunoissa, joten pystymme valitsemaan parhaan tuotteen asiakkaan tarpeeseen.

Kalvon myynti ja toimitus

Hankimme juuri oikean kalvon asikkaan tarpeeseen. Osa kalvoista löytyy omasta varastostamme, mutta mikäli näin ei ole tilaamme tuotteet suoraan valmistajan varastosta. Toimitusaika Euroopan keskusvarastosta meille on maksimissaan 7 työpäivää.

Asennuspalvelu

Hoidamme asennukset sertifioitujen asentajiemme toimesta. Teemme vaadittavat suojaukset sisäasennuksille tai hankimme henkilönostimet tai telineet asiakkaan kiinteistön vaatimusten mukaan ulkoasennuksille.