TUOTTEET

Myymme ja asennamme 3M:n sekä SolarScreenin kiinteistökalvoja

Auringonsuojakalvot

Monikerrosrakenteiset auringonsuoja-kalvot estävät haitallisten auringonsäteiden läpäisyä. Kalvojen ansiosta lämpötila rakennuksen sisällä pysyy miellyttävänä niin kuumalla ja aurinkoisella säällä, kuin talvipakkasillakin. Auringonsuojakalvot auttavat siis vähentämään sekä ilmastointi- että lämmityskuluja merkittävästi. Kalvojen asentaminen laskee sisälämpötilaa auringonpaisteella 2-6 astetta ilmansuunnasta riippuen.

Lisätietoa:

Turvakalvot

Onnettomuuden, ilkivallan tai rajuilman seurauksena lasi voi olla vaarallista. Sirpaleet voivat levitä laajalle alueelle ja aiheuttaa pahimmillaan suurtakin vahinkoa. Ikkuna houkuttelee myös varkauksiin. Suurin osa varkauksista tapahtuu nopeasti, tyypillisimmin koko tapahtuma kestää alle 30 sekuntia. Jos varkaan toimia voitaisiin jollain tavalla hidastaa tai vaikeuttaa, saattaisi koko tapahtuma keskeytyä. Joka tapauksessa varkaan kiinnijäämisen todennäköisyys kasvaisi huomattavasti.

Lisätietoa:

Energiakalvot

3M Thinsulate energiakalvo, ikkunoittesi näkymätön eriste. Lisäeristystä on käytetty vuosikymmenet rakennusten seinissä ja katossa energiataloutta parantamaan. 3M Thinsulate energiakalvo toimii lisäeristyksen tapaan ikkunoissa. Se parantaa tyypillisen yksinkertaisen ikkunalasin eristysarvoa lähelle kaksinkertaisen lasin arvoa. Energiakalvo pitää talvella lämmön ikkunoiden sisäpuolella ja kesällä kuuman ulkona.

Lisätietoa:

Sisustus- ja julkisivukalvot

Sisustuskalvot vaivattomaan ja ekologiseen uudistamiseen. Sisustuskalvoilla uudistat kodit, hotellit, toimistot ja liiketilat ekologisesti, edullisesti ja vaivattomasti. Uudet pinnat nopeasti ja kustannustehokaaasti kalusteisiin, laseihin, julkisivuihin, väliseiniin, oviin, valkotauluihin, pylväisiin, kattoihin ja seiniin.

Lisätietoa: